Rij je mee?

Welkom!

Deze community is voor Honda rijders(ters) & enthousiasten van onze Motorhandel Vermeeren producten en diensten. 
Discussieer, plan, nodig uit, ....en deel je passie voor Honda en je motorbeleving.  

0

Nodig een andere motorrijder(ster) uit!

Avatar
Guy Van Looveren

Als motorrijder weet je als geen ander hoe leuk het is om samen met anderen op pad te gaan. Dus waarom zou je niet een andere motorrijder uitnodigen om samen met jou een motorrit te maken? Het is een  geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe routes te ontdekken en samen van de vrijheid van het motorrijden te genieten.

Door samen te rijden, kun je ook elkaars vaardigheden verbeteren en van elkaar leren. Je kunt nieuwe technieken en rijstijlen uitproberen en elkaar feedback geven. Het kan zelfs helpen om je eigen zelfvertrouwen op de motor te vergroten.

Bovendien kan het delen van je passie voor motorrijden met anderen heel inspirerend zijn. Het kan je helpen om je liefde voor het rijden op twee wielen te blijven ontwikkelen en te verdiepen.

Dus waar wacht je nog op? MAAK EEN NIEUWE POST en nodig die andere motorrijder uit en ga samen de weg op. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!Plaats je vraag hier.
Avatar
Negeren
1 Antwoord
0
Avatar
Smolders Daniel
Beste antwoord

Het is hier wel heel stil als je het mij vraagt.

Gebeurd er nog iets mee?


1 Opmerking
Avatar
Negeren
Avatar
Guy Van Looveren
-

Hoi Daniel,
Bedankt voor bijdrage hier. En je hebt inderdaad gelijk. Deze community en aansluitend de Motorhandel Vermeeren app, is opgestart dit voorjaar, en door drukte is de promotie van deze tools niet echt gebeurd.

Met Nici is er afgesproken om in Oktober (na seizoens drukte) een strategie te bespreken om deze community leven in te blazen.

Tot later!